Шоколадны шинжлэх ухааны докторын орон тоог нээлээ

2014 оны 8 сарын 20

Кембрижийн  их  сургуульд  Шоколадны шинжлэх ухааны  докторын орон тоог нээсэн тухай Лента.ру мэдээлсэн байна.

Энэ нь химийн инженер, биотехнологийн тэнхимд халуунд хайлахгүй шоколадны  жорыг  бий болгох  судалгааны ажилтан ажилд авах орон тоо юм.

Ажилтны гол үүрэг нь  халуун  дулаан цаг агаартай орнуудын эрэлтийг хангах амттан нь темперуатурын өсөлтөд хайлж, хэлбэрээ алдахгүй байх явдал аж. Судалгааны  ажлаа амжилттай хийсэн ажилтанд шинжлэх ухааны докторын  зэрэг олгох ажээ.

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
7348
0 эможи
keyboard_arrow_up