ЮНЕСКО: Монгол “Банштай цай“-ны жорыг нийтэлжээ
2019 оны 5 сарын 31
ЮНЕСКО-оос улс орнуудын тогтвортой хоолны жоруудыг нийтэлжээ.
2019 оны Биологийн олон янз байдлыг хамгаалах олон улсын өдрийг "Биологийн олон янз байдал, бидний хоол хүнс, бидний эрүүл мэнд" сэдвийн дор тэмдэглэсэн бөгөөд шим мандлын нөөц газруудын амьдралын хэв маяг, соёл, хөдөө аж ахуйн онцлогийг илэрхийлсэн хоол хүнсийг түгээн дэлгэрүүлэх зорилго бүхий арга хэмжээг зохион байгуулсан байна. Энэхүү арга хэмжээнд зориулан Монгол "банштай цай"-ны жорыг нийтэлжээ.
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
8
1
604181
9 эможи
зочин
2019-06-01 11:10
гадаад ч гэсэн мах сүү хольсон зөндөө бий битгий цэцэрхээд бай заавал юмыг буруу болгож байдаг Монгол улсын тухай нэг ч гэсэн сайхан мэдээ ирж байгаад баяр хүргэж байна
Зочин
2019-05-31 17:18
Мах , сүү хольж иддэг гээд буруудах байх даа
Zochin
2019-05-31 16:29
Ug ni saixan l da. Gexdee jinxene noir bulchirxain daisan shy
ARSLAN.mn сайтад сэтгэгдэл оруулахад анхаарах зүйлс