Салат, зууш, хоолыг тасалгааны хэмд хоёр цагаас илүү бүү хадгалаарай
2024 оны 1 сарын 01
Баяр ёслолын үед хоол ундны зохистой хэрэглээг эрхэмлэхийг эмч нар зөвлөж байна.
Тодруулбал, салат зууш, хоолыг болсноос нь хойш тасалгааны хэмд 2 цагаас илүү хугацаанд байлгалгүй, хөргөгчинд хадгална уу.
Баяр ёслолын үеэр хоол хүнсэндээ анхаарах зүйлс:
- Хоол хүнсээ баталгаат дэлгүүрээс худалдан авах, хугацааг шалгах
- Салат, түргэн муудах хүнсийг хэрэглэх хэмжээгээр тухай бүрд нь бэлтгэн хэрэглэх
- Хоол хүнс бэлтгэхдээ болсон болон түүхий хүнсийг тусгаарлах
- Хоол хүнсээ хөргөгчинд хадгалах
- Давс, сахар, өөх тосыг хэт их хэрэглэхээс татгалзах
- Хоолоо хэтрүүлэн идэхгүй байхад анхаараарай
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
653717
0 эможи
ARSLAN.mn сайтад сэтгэгдэл оруулахад анхаарах зүйлс