О.Хангай: Ховдын тарвас жил ирэх тусам УСАН АМТТАЙ болоод байгаа

админ
2022 оны 8 сарын 08

Arslan.mn

Олон нийтийн сүлжээгээр Ховдын тарвас хортой гэх мэдээлэл цацагдаад буй. Тодруулбал, Ховдын тарвас аравдугаар сард боловсордог ба өдийд зарагдаж буй тарвасууд бүрэн болоогүй, бордооных гэх утгатай мэдээлэл олон нийтийг төөрөгдүүлээд байгаа.

Тэгвэл энэ талаар ар гэрийнхэн нь олон жил Ховдод тарвас тариалж, Улаанбаатар хотод худалдаалдаг Монгол Улсын аварга О.Хангай ийнхүү тайлбар хийжээ. Тэрбээр “Тариаланчид маань тарвасыг хүлэмжид дөрөвдүгээр сард үрсэлгээ хийж тарьсан. Мөн байгаль цаг уур халуун байсан учир тарвасын болц арай эрт болсон байгаа шүү. 30 жил тарвас идлээ сайхан байна” гэжээ.

 

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
1
haha an post
1
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
639171
3 эможи

Зочин
2022-08-09 09:12
Энэ бөх чинь жил бүр тарвас зардаг хүн билүү юу билээ
Ховдод юуны бордоо байхав дээ
2022-08-09 07:44
хятад тарвас их орж ирж байгаа. Хятад ногоо их бордоотойг бүгд мэдсээр идсээр байгаа. Сайн зүйл биш.
Ах
2022-08-08 22:42
Үнэн шүү усан амттай бас шал түүхий бдаг харин казакстан тарвас бол час хийсэн амттай жинхэнэ тарвас
keyboard_arrow_up