Тарвасны КОМПОТ хийх арга
2014 оны 10 сарын 09
Орц:
Амтат гуа
Шийгуа
Монгол үрийн тарвас
Киви
Манго
Тоор
Зөгийн бал
Мөс
Бүх жимсээ жижиглэн дөрвөлжин дөрвөлжин хэрчинэ. Тарвасныхаа талыг ухаж аваад зөгийн бал 3,4 ширхэг мөстэй холиод блендэрдэнэ. Өөр хялбар аргаар хийвэл зүгээр л тарвасан дээр “Sprite” асгаад идэж болно. Халуун ногоотой хоолны дараа эсвэл халуун өдрүүдэд идэхэд маш тохиромжтой дессерт.
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
9928
0 эможи