Тарвасны КОМПОТ хийх арга

2014 оны 10 сарын 09

Орц:
Амтат гуа
Шийгуа
Монгол үрийн тарвас
Киви
Манго
Тоор
Зөгийн бал
Мөс
Бүх жимсээ жижиглэн дөрвөлжин дөрвөлжин хэрчинэ. Тарвасныхаа талыг ухаж аваад зөгийн бал 3,4 ширхэг мөстэй холиод блендэрдэнэ. Өөр хялбар аргаар хийвэл зүгээр л тарвасан дээр “Sprite” асгаад идэж болно. Халуун ногоотой хоолны дараа эсвэл халуун өдрүүдэд идэхэд маш тохиромжтой дессерт.

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
9928
0 эможи
keyboard_arrow_up