Шаржигнуур тахиа хэрхэн хийх вэ?

2014 оны 9 сарын 02

Орц: (1порц)
Тахианы гуяны цул мах 200гр, єндєг 1ш, гурил 20гр, крахмал 20гр, ус 30гр, давс, хар перец

Сvмсэнд: Ургамлын тос 10гр томат паст 15гр, крахмал, элсэн чихэр, давс, vсv, улаан перец

Тахианы махаа 30гр орчим хэсэглэн хэрчээд давс, хар перецээр амтална. Єндєг, крахмал, гурилаа усаар зуурч амталсан тахианы махаа хийж холино. 140-160хэм хvртэл халаасан их ургамлын тосонд хийж шаргал хайрс тогттол нь 5-7минут орчим шараад салат навч дэвссэн зуушны тавагт гаргаж дээр нь бэлтгэсэн сvмсээ асгаж олгоно. Энэхvv зоог нь илчлэг ихтэй, шингэц сайтай юм.

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
7925
0 эможи
keyboard_arrow_up