Солонго ногооны салатыг яаж хийх вэ?
2014 оны 8 сарын 15
Орц
- Өргөст хэмх - 60 гр
- Улаан лооль - 70 гр
- Амтат чинжүү - 40 гр
- Редиска - 60 гр
- Самарын үнэртэй тос - 20 гр
- Давс - 2 гр
- Перец - 2 гр
- Салат навч - 20 гр
Хийх арга
- Өргөст хэмх, амтат чинжүү, редискээ нимгэн хавтгай хэрчинэ.
- Улаан лоолио сармис хэлбэртэй хэрчинэ.
- Салад навчаа жижиглэн тасдаж бэлдэнэ.
- Жижиглэж хэрчиж бэлдсэн ногоонууд дээрээ салад навч хийгээд үнэртэй тос, амтлагчаар амталж бүх орцыг холиод шууд олгоно.
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
7107
0 эможи