Солонго ногооны салатыг яаж хийх вэ?

2014 оны 8 сарын 15

Орц

  • Өргөст хэмх - 60 гр
  • Улаан лооль - 70 гр
  • Амтат чинжүү - 40 гр
  • Редиска - 60 гр
  • Самарын үнэртэй тос - 20 гр
  • Давс - 2 гр
  • Перец - 2 гр
  • Салат навч - 20 гр

Хийх арга

  1. Өргөст хэмх, амтат чинжүү, редискээ нимгэн хавтгай хэрчинэ. 
  2. Улаан лоолио сармис хэлбэртэй хэрчинэ.  
  3. Салад навчаа жижиглэн тасдаж бэлдэнэ.  
  4. Жижиглэж хэрчиж бэлдсэн ногоонууд дээрээ салад навч хийгээд үнэртэй тос, амтлагчаар амталж бүх орцыг холиод шууд олгоно.
     
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
7107
0 эможи
keyboard_arrow_up