Махан бүтээгдэхүүнээр хоол хийхэд анхаарах зүйл

2014 оны 8 сарын 12
  • Махыг угааснаас болж хурдан мууддаг тул зөвхөн хэрэглэхийн  өмнө угаах хэрэгтэй.
  • Хөлдүү махыг хурдан гэсгээх бол богино долгионы зууханд хийж гэсгээх хугацааг тохируулах, эсвэл уутанд хийж гоожиж буй хүйтэн усанд гэсгээх.
  • Махан бэлдэцийг 6 градусаас дээшгүй,температурт том зүсмээр бэлтгэсэн    болон хувилж зүссэн махан бэлдэцийг 12 цаг, бүрмэл бэлдэцийг 8 цаг, хэрчсэн    бэлдэцийг цаг, махан шанзаар хийсэн бэлдэцийг 6цагаас илүүгүй цаг хадгалж    хэрэглэнэ.     
  • Махыг болох үед нь амтыг тохируулах хэрэгтэй. Давс нь махны шүүсийг түргэн ялгаруулдаг тул түүхий  байхад нь хийвэл махны шимт тэжээлт чанарыг алдагдуулна. - Махыг шарж болгох явцад дарс эсвэл коньяк  хийвэл мах зөөлөн, үнэр амттай амттай болно.
  • Түүхий сонгино, сармисаар амталсан махыг удаан хадгалж болохгүй.
  • Хуурай мод махны шүүсийг өөртөө шингээдэг тул мах хэрчих  модоо урдчилан чийглэх хэрэгтэй.
     
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
6960
0 эможи
keyboard_arrow_up