Улаанбурхан өвчнөөс сэргийлэх хооллолт

2016 оны 5 сарын 05

- Амьтны гаралтай уургаар баялаг хоол хүнс хэрэглэх

- Аминдэс, эрдэс бодисоор баялаг жимс, хүнсний ногоог түлхүү хэрэглэнэ

- Хүнсний ногооноос лууван, амтат төмс, хулуу гэх мэт А аминдэмээр баялаг ногоонуудыг хэрэглэнэ

- Цай, сүү, ундааг аль болох халуун болгож хэрэглэх, илчлэг сайтай шөлтэй хоол ундыг хүнсэндээ хэрэглэх

- Сармис, сонгино, цагаан гаа нь дархлааг сайжруулах үйлчилгээтэй тул хоолондоо тогтмол хэрэглэж хэвших

 

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
32722
0 эможи
keyboard_arrow_up