Улаанбурхан өвчнөөс сэргийлэх хооллолт
2016 оны 5 сарын 05

- Амьтны гаралтай уургаар баялаг хоол хүнс хэрэглэх
- Аминдэс, эрдэс бодисоор баялаг жимс, хүнсний ногоог түлхүү хэрэглэнэ
- Хүнсний ногооноос лууван, амтат төмс, хулуу гэх мэт А аминдэмээр баялаг ногоонуудыг хэрэглэнэ
- Цай, сүү, ундааг аль болох халуун болгож хэрэглэх, илчлэг сайтай шөлтэй хоол ундыг хүнсэндээ хэрэглэх
- Сармис, сонгино, цагаан гаа нь дархлааг сайжруулах үйлчилгээтэй тул хоолондоо тогтмол хэрэглэж хэвших

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?









32722
0 эможи