Будааг хэрхэн амттай агшаах вэ?
2015 оны 5 сарын 18
Энэ арга бол эхлээд чинжүү,сармис, сонгино нарийн хэрчиж шарж байгаад будаа вандуйгаа хийгээд 1 ширхэг шахмал тахианы шөл хийгээд агшаах усаа тааруулж хийгээд агшаанa.
Өөр нэгэн арга бол Испани аргаар будаа агшаах нь гоймон чанаад шүүдэг шиг будааг чанаад бас шүүдэг.Энэ аргыг хэрэглэх нь будааг түлэгдэх болон ямар ч хаягдалгүйгээр бэлтгэдэг.Будаагаа чанахдаа өөрсдийн дуртай амтлагчуудаа хийж болно.
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
21964
0 эможи