Хар перецтэй шарсан тахиа
2015 оны 5 сарын 07
Орц
/4-6 хүний порц/
- 6 тахианы гуя мах (ястай)
- 1х/х цагаан гаа+сармистай амтлагч
- 3х/х Worcestershire соус
- 1ц/х давс
- 1х/х перец
- Тал лимоны жүүс
- 1х/х яншуй
Хийх арга
- Эхлээд тахианыхаа гуянаас өөхийг нь салгаж аваад дээр нь 3 зураас болгож зүсэж өгнө. /Энэ нь соус махныхаа гүнд хүртэл шингэхэд хэрэг болно./
- Цагаан гаа сармисын амтлагч, Worcestershire соус, давс, перец, лимоны жүүс зэргээ холиод хагас зуурмаг үүсгэж хутгана.
- Дараа нь хольсон амтлагчаа тахианы махан дээрээ халбагаар хийж тахианы махаа сайн базан бүх талаар нь амтагчаараа хучиж өгнө. Тэгээд тахиагаа хөргөгчинд 30 минут болгоно.
- Шарах шүүгээгээ 200ºд халаагаад тахианы махаа хийн гадна тал нь алтан шаргал болж, жүүс нь уустал 40 минут болгоно. Хутгаар гүйцэт болсон үгүйг нь шалгаарай.
- Болсон хоийно нь дээр нь бага зэрэг цэвэр яншуй цацаж өгнө. Цэвэр ногоо, будаа аль эсвэл чанасан төмстэй үйлчлээрэй.
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
21600
0 эможи