Хаврын улиралд идэхэд тохиромжтой хоол хүнс
Өвлийн улирал дуусаж бидний бие махбодь нэлээд ядарч, илүүдэл жингийн асуудал одоо санаа зовоож байгаа билээ. Хэрвээ та энэ төрлийн хүний тоонд багтаж байгаа бол эрч хүчээ алдахгүйгээр хэрхэн зөв хооллох талаар мэдэж авахад илүүдэхгүй болов уу. Ингээд хаврын улиралд нэн тохиромжтой 22 хоолыг хүргэе.
1. Утсан хулд загас, авокадо
2. Артишок, бууцай, хүнсний ногоотой омнас
3. Грилл дээр шарсан сонгино, ойн самар, халуун ногоотой сүмс
4. Сам хорхойтой лапша
5. Жигнэсэн хүнсний ногоо, будаа, гичээр хийсэн сүмстэй хоол
6. Сармис, вандуй, нишингэ
7. Лууван, брокколи, сонгино, цагаан гаатай тахиа
8. Төмс, өндөг, хүнсний ногоотой шарсан сонгино
9. Бууцай, вандуй болон өндөг
10. Тахианы мах болон тоор
11. Шарсан улаан лууван болон ногоо
12. Байцаа, жижиглэсэн вандуй
13. Шарсан ойн самар, хатаасан үхрийн нүд, гич
14. Хүрэн манжин болон хүнсний ногоо
15. Халуун ногоотой гахайн махан салат
16. Ойм модны жимс болон улаан лооль, бяслаг
17. Тугалган цаасанд шарсан хулд загасны махтай Asparagus
18. Утсан төмс
19. Хүнсний ногооны омнас
20. Манго, кешью болон сам хорхойтой салат
21. Самартай шарсан брокколи
22. Цагаан шош болон улаан луувантай салат