ТАНД ЗӨВЛӨХӨД: Эзэгтэй тамэдэхэд илүүдэхгүй зүйлс
2015 оны 3 сарын 20
- Хиамны хальс хуурахгүй байвал хүйтэн усанд хагс минут дүрнэ
- Гоймонг халуун усанд 1 минут, угаасан цагаан будааг буцлам усанд 3-5 минут байлаж шүүгээд хоолонд хийвэл шөл нь тунгалаг болдог
- Сонгино, шар лууван хөлдсөн байвал буцалгаж байгаад усанд гэсгээхгүйгээр хийвэл чанараа алдахгүй
- Байцааны амин дэмлэг чанарыг хадгалахын тулд жигнэж хэрэглэх нь илүү ашигтай
- Нимгэн хирчсэн төмсийг тосонд шарахдаа болсон хойно нь давс хийвэл шаргал өнгөтэй болдог
- Чанасан төмөстэй саванд бага зэрэг сармис юмуу гондь байлгавал зүгээр
- Хэдэн дусал орос цуу хийсэн усанд халсьтай нь чанасан төмс хагарахгүй
- Хагарсан улаан лоолийг хөгцөрч муудхаас хамгаалж тэр хэсэгт нь давс хийх хэрэгтэй
- Өндөгийг давстай усанд чанавал хагарахгүйгээс гадна хальснаас нь салгахад амархан
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
19473
0 эможи