ТАНД ЗӨВЛӨХӨД: Эзэгтэй тамэдэхэд илүүдэхгүй зүйлс

2015 оны 3 сарын 20
  • Хиамны хальс хуурахгүй байвал хүйтэн усанд хагс минут дүрнэ
  • Гоймонг халуун усанд 1 минут, угаасан цагаан будааг буцлам усанд 3-5 минут байлаж шүүгээд хоолонд хийвэл шөл нь тунгалаг болдог
  • Сонгино, шар лууван хөлдсөн байвал буцалгаж байгаад усанд гэсгээхгүйгээр хийвэл чанараа алдахгүй
  • Байцааны амин дэмлэг чанарыг хадгалахын тулд жигнэж хэрэглэх нь илүү ашигтай
  • Нимгэн хирчсэн төмсийг тосонд шарахдаа болсон хойно нь давс хийвэл шаргал өнгөтэй болдог
  •   Чанасан төмөстэй саванд бага зэрэг сармис юмуу гондь байлгавал зүгээр
  • Хэдэн дусал орос цуу хийсэн усанд халсьтай нь чанасан төмс хагарахгүй
  • Хагарсан улаан лоолийг хөгцөрч муудхаас хамгаалж тэр хэсэгт нь давс хийх хэрэгтэй
  • Өндөгийг давстай усанд чанавал хагарахгүйгээс гадна хальснаас нь салгахад амархан  
Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
19473
0 эможи
keyboard_arrow_up