Гуравхан орцтой ч амин дэм, эрдэс бодисоор баялаг салат

2015 оны 3 сарын 10

Эрүүл мэнд, илүүдэл жин, гоо сайхандаа анхаардаг хүн бүр дараах эрүүл мэндийн ач тустай амтат салатыг хийж идэж заншаарай. Энгийн болон онцгой баярын үеэр ч зоогийн ширээн дээр тансаг, сайхан харагдах болно.

  1.  

    Шинэхэн лууван болон майлзыг угааж цэвэрлээд хальслаж бэлтгээрэй.

  2.  

    Ингээд хэрчиж саванд нийлүүлэн хийнэ.

  3.  

    Хүсвэл идэхэд амар байхаар бүр жижиглэн хэрчиж ч болно. Яншуйг хүйтэн усанд угаасны дараа жижиглэн хэрчинэ.

  4.  

    Ингээд хэрчсэн лууван, майлз, яншуйгаа холиод 1/2 цайны халбага оливын тос /ургамлын тос хэрэглэж болно./, 1/4 цайны халбага нимбэгний шүүс, 1/3 цайны халбага давс хийж сайтар хутгаад хөргөгчинд хийж 15-20 минут амраасны дараа идэхэд бэлэн боллоо.

  5.  

    Хэрвээ та хүсвэл салатыг илүү баяжуулахын тулд сонгино, чанасан гоймон, майноз хийж хутгахад амттай сайхан салат болно.

  6.  

    Эсвэл хулуу, өргөст хэмх, байцаа, мөөг зэргийг хийж баяжуулан амттай салат хийгээрэй.

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
18879
0 эможи
keyboard_arrow_up