Энэхүү хоол маш өег бөгөөд тө бүхэн орой бэлдээд бяцхан үрсдээ болон хайртай ханьдаа хичээл, ажилд нь өгч явуулаарай. Мөн Мини хэлбэрээр бэлтгэж болох юм.
-
Махаа сонгино, сое соус болон сонгиноор амтлана. Амтлаад хэсэг хугацаанд байлгахад бүх амтланчнуудын амт махад шингэн илүү сайхан амттаг болгодог. Өөрийн дуртай зүйлсээ шанзанд нэмж болно. Жишээ нь байцаа, төмс гэх мэт.
-
Гурилыг зуурахдаа Гуриландаа дорож, давс хийж сайтар хутгана. Гурилаа хүйтэн усаар зуурна. Усандаа оливийн тос, 1ш өндөгийн шар болон бага зэрэг сүү хийнэ. Эдгээр нь гурилийг зөөлөн болгоно. Энэ нь Итали маягийн пиццаны гурилийн жор юм.
-
Гурилаа элдээд/ нимгэн элдэхгүй/ эхлээд мах, дээрээс нь үрсэн лууван, хирчсэн бууцай болон чанасан өндөгөө тавиад орооно.
-
Шарах шүүгээг 150C градуст сайтар халаасны дараа листээ тослоод бэлдэцээ тавиад эхлээд зөвхөн доороос халахаар 20 минут, дараа нь дээр болон доороос 20минут болгоно. Өндөгний шар түрхэнэ. Бага зэрэг хөрсөний дараа зүснэ. Сайхан хооллоорой!