ЭЗЭГТЭЙ ТАНД: Ногооны хачиртай шарсан үхрийн мах

2014 оны 10 сарын 29

Гарын доорх материалаар, хурдан хугацаанд хийх, хамгийн гол нь хүн бүхний арааны шүлс асгарам амттай хоолны жорыг танилцуулъя.

Орц:

Үхрийн цул мах-250гр
Шинэхэн лооль- 2ш
Амтат чинжүү /шар/-1ш
Сармис- 2 хумс
Сонгино-1ш
Оливийн тос- 2 хоолны халбага
Алимны уксус-2 хоолны халбага
Давс, перец, салатны ногоон навч

Хийх дараалал:

1. Ногоогоо угааж цэвэрлэн хэрчинэ. Лоолио гурвалжлан хувааж, чинжүүгээ ромбо, сонгиноо тал дугуй, сармисаа хавтгай нимгэн гэх мэтээр хэрч.

2. Бэлтгэсэн ногоогоо нэг хоолны халбага оливын тос, алимны уксус, давс, перецтэйгээ хольж хутгаад хөргөгчинд хагас цаг хэртэй байлгана.

3. Махаа савхан хэлбэрээр томхон хэрчиж, давс, перецээр амтлаад хайруул дээрээ шарна. Хүйтэн ногооны цуглуулгаа халуун шарсан махтайгаа таваглаж ногоон навчаар чимэглэж өгнө

 

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
11008
0 эможи
keyboard_arrow_up