Чихэрлэг соустай Яннём Чикин

2014 оны 10 сарын 22

Орц:Тахианы цээж мах их тохиромжтой 400 гр орчим эсвэл 2 гуя бага зэрэг цээж мах нэмээд хийж болно.
Шингэн зуурмаганд:
Гурил 4 х/х, 1ш өндөгний цагаан, 1-2 х/х ус хийгээд хутгана.
Соусанд: 1 х/х майонез, кетчуп 2х/х, гүнждийн тос 2 х/х, гүнждийн үр 1 х/х, гүчүжан 1-2 х/х,элсэн чихэр 1-2 х/х, зөгийн бал 2 х/х, мирим /мах зөөлрүүлэгч/ 1 х/х, 1 х/х бяцалсан сармис, 1 х/х оливийн тос, чимх хар перец. Бүх амтлагчуудаа холиод сайн хутгана.
Хийх арга:Тахиан махаа жижиглээд бага зэрэг давс хийж чанаж болгоод шүүж авна. Дээр нь 1 х/х мирим 1-2 х/х гурил хийж хутгаад 10 мин амраана.
Дээр нь шингэн зуурмагаа хийгээд /дээр бичсэн байгаа/ махаа сайн холиод өгнө.
Халаасан тосонд тахиан махаа шаргал болтол нь 2 талаар нь шарна. Бэлдсэн соусаа гал дээр халаагаад шарсан тахиагаа хийж соусандаа хутган 1 мин орчим хутгасан хэвээр буцалгаад бэлэн болно доо.

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
10586
0 эможи
keyboard_arrow_up