Өвчнөөс урьдчилан сэргийлэхийн тулд байцааг хүнсэндээ өргөн хэрэглээрэй

2014 оны 10 сарын 20

Бид өдөр тутмын хүнсэндээ байцааг тогтмол хэрэглэдэг. Тэгэхдээ түүний ашиг тус, хүний биед хэрхэн нөлөөлдгийг төдийлөн сайн ойлгодоггүй, хөнгөн хооллолтонд тустай гэж л мэддэг. Тиймээс байцаа хүний биед хэрхэн ашиг тустай талаар илүү дэлгэрэнгүй танилцуулж байна.

Бөөрөнхий цагаан голт байцаа:

Цагаан болон улаан голт байцаа нь

- Хавдар, өмөн өвчнөөс сэргийлэх

- Өтгөн хатахаас сэргийлнэ

- Жин хасахад тустай

- Зүрхний үйл ажиллагааг тэтгэнэ

- Шамбарамыг эмчлэхэд тустай

Цэцэгт байцаа:

- Түрүү булчирхайн өвчлөлөөс сэргийлнэ

- Цээж, хөхний өвчнөөс сэргийлнэ

- Яс бэхжүүлнэ

- Хөхрөлт, бяцралтыг анагаахад тустай

- Зүрх судасны өвчлөл, цус харвалтын аюулыг багасгана

Брокколи байцаа:

- Яс бэхжүүлнэ

- Нүдний хараанд сайн

- Хавдар, өмөн өвчнөөс сэргийлнэ

- Зүрхний үйл ажиллагааг дэмжинэ

- Цусны даралтыг тогтворжуулна

Хятад байцаа:

- Цусны даралтыг тогтворжуулна

- Жин хасахад тустай

- Ходоод гэдэсний үйл ажиллагааг идэвхижүүлнэ.

Мэдээнд өгөх таны үнэлгээ?
Like an post Love an post
haha an post
wow an post
yay an post
sad an post
ouch an post
confuse an post
angry an post
10402
0 эможи
keyboard_arrow_up