Өвчнөөс урьдчилан сэргийлэхийн тулд байцааг хүнсэндээ өргөн хэрэглээрэй
Бид өдөр тутмын хүнсэндээ байцааг тогтмол хэрэглэдэг. Тэгэхдээ түүний ашиг тус, хүний биед хэрхэн нөлөөлдгийг төдийлөн сайн ойлгодоггүй, хөнгөн хооллолтонд тустай гэж л мэддэг. Тиймээс байцаа хүний биед хэрхэн ашиг тустай талаар илүү дэлгэрэнгүй танилцуулж байна.
Бөөрөнхий цагаан голт байцаа:
Цагаан болон улаан голт байцаа нь
- Хавдар, өмөн өвчнөөс сэргийлэх
- Өтгөн хатахаас сэргийлнэ
- Жин хасахад тустай
- Зүрхний үйл ажиллагааг тэтгэнэ
- Шамбарамыг эмчлэхэд тустай
Цэцэгт байцаа:
- Түрүү булчирхайн өвчлөлөөс сэргийлнэ
- Цээж, хөхний өвчнөөс сэргийлнэ
- Яс бэхжүүлнэ
- Хөхрөлт, бяцралтыг анагаахад тустай
- Зүрх судасны өвчлөл, цус харвалтын аюулыг багасгана
Брокколи байцаа:
- Яс бэхжүүлнэ
- Нүдний хараанд сайн
- Хавдар, өмөн өвчнөөс сэргийлнэ
- Зүрхний үйл ажиллагааг дэмжинэ
- Цусны даралтыг тогтворжуулна
Хятад байцаа:
- Цусны даралтыг тогтворжуулна
- Жин хасахад тустай
- Ходоод гэдэсний үйл ажиллагааг идэвхижүүлнэ.